Virhe!

Perusroskien luuttuamisen lisäksi kannattaa myös siivota Windowsin rekisteri. Verkosta löytyy loistavia ohjelmia, joilla homma hoituu kitkattomasti. Tällaisia ovat vaikkapa CCleaner sekä Glary Utilities. CCleanerissä on myös Windowsin rekisterin optimointiominaisuus. CCleaner-ohjelma on yksi parhaista vaihtoehdoista rekisterin puhdistukseen.

  • JUnit-testin tai testisarjan (AllTests.java) kohdalla Coverage As/JUnit Test.
  • Omaguru listaa 5+1 asiaa, jotka kannattaa tarkistaa, kun koneen siivous tulee ajankohtaiseksi.
  • Siirry Windows 10 -tietokoneesi päävalikkoon ”Tämä tietokone”, valitse ulkoinen asema ja napsauta ”Alusta”.
  • Lisää parametreja löytyy ImageMagick dokumentaatiosta.

Se voi myös auttaa korjaamaan viallisiin rekisterimerkintöihin liittyviä asioita. Vaikka se ei ole täydellinen rekisterinpuhdistaja, se voi parantaa ladattavat dll-tiedostot rekisterisi terveyttä.

Lumiukon kääntäminen ja ajaminen Linuxissa

Kuitenkin Windowsin TPM -turvapiirin hallinta (tpm.msc) osoittaa TPM-piirin olevan kunnossa. Sen avulla, levyn kunnon lisäksi, voidaan määritellä S.M.A.R.T. -analyysin indikaattoreita apuna käyttäen kiintolevyn jäljellä oleva käyttöikä. Speedfan hyödyntää verkossa olevaa tietokantaa ja vertailee aikaisemmin tutkittuja vertailukelpoisia kiintolevyjä, selvittäessään käyttöikää. Tutustu kuitenkin erittäin huolellisesti ohjelmiston käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa. Tämän tyyppisiä kaiken kattavia (kotikäyttöön tarkoitettuja) vianmääritystyökaluja ovat esimerkiksi CrystalDiskInfo, DiskCheckup, HD Tune tai HDDScan. Kaikki neljä työkalua ovat helppokäyttöisiä ja näyttävät kiintolevyn tilan hyvin nopeasti. HDDScan testaa myös RAID- järjestelmiä, joten se on käyttökelpoinen myös pienyrityksille.

Etsi

Pelipalkkia voi kuitenkin käyttää myös normaaleissa sovelluksissa ja työpöydällä. Joko paras tai huonoin ominaisuus Gyazossa on se että kaikki kuvakaappaukset ladataan automaattisesti verkkoon josta linkin voi helposti jakaa muille. Mainion Lightshotista tekee se että se pyörii taustalla ja ottaa kuvakaappauksen halutusta napista, korvaten oletuksena Print Screen -näppäimen toiminnallisuuden. Näppäimen voi kuitenkin vaihtaa mihin tahansa yhdistelmään.

Asenna Windows 7:n pelit Windows 11:lle

Jos toinen ohjelma tarvitsee samaa kirjastoa ja se jo on muistissa, ei kirjastoa enää ladata uudelleen. Siis kustakin kirjastosta on korkeintaan vain yksi esiintymä muistissa.